Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkWorld [Dedyk] EU

Rozprówacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyglada ciekawie i interesująco , choć ja na waszym miejscu zmniejszyłbym troche raty i dał max 150lv

system ulepszania tez mi sie podoba , tyle epików jest wystarczajaco , ciekawe jakie ulepszacze beda potrzebne .

bedzie magiczny metal ?

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Uwierz że nasi technicy się postarają o to żeby wypaliło.

Będzie do zdobycia z bosów. Bony tylko potrzebne do expa :-)

Szkoda że będzie ten 6/7.. A jakie bony on będzie zawierał dokładnie? Hp, siła na potwory, staty?

Widzę że Team bardzo rozbudowany, mam nadzieje że tylko zaufane osoby mają dostęp do bazy danych?

Jest jakiś TS?

Bardzo duży plus za to że team interesuje się tematem:) Mam nadzieje że wystartuje w piątek, nie zawiedziesz graczy, to będzie ich więcej:x

graphic.png

Opublikowano

Pisałem dużo razy.. Jest jeden ss widać że to nie fake... Późnym wieczorem lub rano dodam ss z dedykacją dla niedowiarków.

Client 3-4 h przed startem , wraz ze stroną serwera.

rozprowaczsynaturka.jpg
Opublikowano

Pisałem dużo razy.. Jest jeden ss widać że to nie fake... Późnym wieczorem lub rano dodam ss z dedykacją dla niedowiarków.

poczekam jak to prawda co piszesz to nie ma bata ze na nim nie zagram ; d a jak bd z IS?

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Hej hej ! droga administracjo! nie chwalcie dnia przed zachodem słońca, prezentujecie coś niezwykłego, choć te zbroje wogóle mi się nie podobają (pliki 2008/9)

Prezentacja 5/10 jednak pewnie i tak wystartuje inny server niż z zapowiedzi... straciłem nadzieje, tyle serverów w lutym upadło.

To czekamy na troję i Darka,

Pozdrawiam

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Przepraszam bardzo, wydaje mi się, że zaszła tutaj jakaś pomykła.. 2 królestwa są już na serwerze Nawie.eu, w tej prezentacji użyliście grafiki która należy do Welesa. Została zrobiona na zlecenie przez grafika Creative01 specjalnie dla Nawie łącznie z flagą królestwa Wyraj. Uprzejmie proszę o zmianę grafiki użytej w kliencie (o ile, że jeszcze tego nie zrobiliście a screena z Nawie sobie zakosiliście ^^ ).

Hmm.. Proszę o pokazanie screena z klikniętym DRUGIM królestwem. Podejrzewam właśnie to co napisałem wyżej, że screen zakoszony z klienta Nawie.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...